ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Б.Т.Р. – Невидими стени

20:00ч. 29.03.2018 Зала 1

Б.Т.Р. представят нов албум с концерт в зала 1 на НДК
През 2018 година групата празнува 25 години на сцената

На 29 март 2018 година една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи 11-ят албум в дискографията си. Дългоочакваният концерт-премиера ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години. Албумът озаглавен „Невидими стени” включва 10 песни с определено  завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума - песента „Моята сила”, вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на БТР. 

„Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на годината. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене“, коментира Славчо Николов. 
 

„Моята сила” има над 150 хиляди гледания в YouTube, а от месец юни тази година вече и в родния радиоефир. Песента и видеоклипа на „Моята сила“ може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=iSyvAqvbylY 

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум „Невидими стени“ групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.

ТОП СЪБИТИЯ

"АКО НЯМАХ ЛОШИ СЪНИЩА"

18:30ч. 09.11.2018 Театър Азарян