ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Bulgaria PHP Conference 2019

09:30ч. 09.11.2019 Зала 3

Bulgaria PHP Conference 2019 ще събере 35 от най-добрите РНР експерти от цял свят
 
Тази есен голямата среща на РНР общността ще бъде в София
 
 
35 лектора, ден на обучение и 2 конферентни дни, 3 трака с лекции, UnConf, дискусионен панел, игри и награди, кетъринг от най-висок клас, коктейл-парти и безценни нови контакти в РНР общността очакват всички посетители по време на Bulgaria PHP Conference 2019.
 
Третото издание на Bulgaria PHP Conference ще се проведе от 8 до 10 ноември 2019 година в зала 3 на НДК, в София. Повече от 650 приятели на РНР се очакват да посетят конференцията. Сред лекторите са едни от най-добрите РНР програмисти и консултанти от Европа, САЩ и Канада. Сред тях са имена като Cal Evans, Paul Jones, Marco Pivetta, Beau Simensen, Anna Filina, Stefan Priebsch, Chris Hartjes, Milana Cap, James Titcumb, Ian Littman и други.
 
Събитието ще започне с ден на обучение на 8 ноември, който ще включва 4 практически насочени уъркшопа с изявени експерти в своята област. По време на двата конферентни дни на 9 и 10 ноември програмата ще продължи с лекции, разделени в трите зали, за да може всеки да има възможност да избере най-интересната за него тема. Лекциите ще покриват почти всички аспекти на програмирането с РНР – programming principles, testing, security, frameworks, softskills, standards, new techniques, databases, APIs, front-end  и други.
 
Blind Bird и Super Early Bird билетите бяха разпродадени за рекордно време. В момента в продажба са Regular Tickets, които също са с ограничено количество. Отделни билети се продават за всеки от четирите уъркшопа. Комбинираният билет за два уъркшопа и двата конферентни дни включва 20% отстъпка.
 
Повече информация за събитието и билетите можете да намерите на www.bgphp.org