ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Дует Ритон – 40 Години Музика и Любов

19:00ч. 18.10.2017 Зала 1

Потопете се в грандиозния шоу-спектакъл "40 ГОДИНИ МУЗИКА И ЛЮБОВ", с който дует "Ритон" ще празнува своя юбилея на 18 октомври в НДК.


Концертът в Зала 1 ще продължи повече от два часа, през които любимците на няколко поколения българи Катя и Здравко ще разкажат живота си чрез своята музика, стилна сценография и богато светлинно, лазерно, и мултимедийно шоу, на живо под акомпанимента на своите бенд: Алекс Нушев, Юлиян Янев, Щерион Пилидов, Георги Марков, Петър Щерев, Влади Митин, Ралица Тонева и вокална група: доц. Миглена Ценова-Нушева, Христина Нейкова и Елена Сиракова.

Началото на вечерта ще бъде изцяло новият албум, песните от който "Ритон" ще представи за пръв път пред публика, навръх своя 40-годишен юбилей: “Празник”, “Очакване”, “Есенна тъга”, “Мечти край морето”, “Пристанище”, “До безсъзнание”, “Всички слаби места”, “За последен път ти повтарям” и други.

Ще прозвучат и най любимите песни, изпяти от Дуета, през годините като: “Някога, но не сега”, Прегърни ме”, “Изповед”, “Накъдето ми видят очите”, “Елате ни на гости”, “Джалма”, “Болка от любов”, ”Цяла нощ” и много, много други…

За четири десетилетия на сцената, изпяха ли Катя и Здравко своя най-голям хит? Отговорът на онези, имали привилегията да чуят новите песни на дуета, са категорични: "Не! Най-големият хит на "Ритон" предстои и ще се случи! 
На 18 октомври!".
 Бъдете там, за да го чуете!

ТОП СЪБИТИЯ

BEST OF SWING

20:00ч. 05.12.2018 Зала 1