ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ДВА БИЛЕТА ЗА ПАРИЖ

21:00ч. 20.07.2020 Лятна сцена Нов театър – НДК


С участието на:
Робин Кафалиев,
Таня Кожухарова,
Атанас Бончев-Наката,
Мариела Топалова,
Марияна Бранкованова,
Цветана Благоева,
Николай Сяров,
Йоана Иванова,
Яцек Янков
Автор: Христо Христов
Режисьор: Робин Кафалиев
Постановка: Тодор Мадолев
Сценограф: Теодор Даскалов

Нощ преди сватбата в младоженския (многоженския) апартамент!

Секс преди брака?!!! – може… Но ако е с непознат човек? Това изневяра ли е или… алкохолно недоразумение?… И ако на сватбения си ден се налага на поразия да въвличаш сватбарите в лъжи (дори себе си), това измама ли е или?… А, ако единственото ти спасение е, още преди другите да са се усетили, бързо да изчезнеш някъде (например в Париж), това бягство ли е... или...

Тези (и други) поразии се случват в новата комедия „Два билета за Париж“, и автор е Христо Христов, именно главният сценарист на „Аламинут“.

Смейте се, вие, но на героите хич не им е до смях в тези сложни ситуации и задъхана динамика. О-ооо, какви решения само взимат и не взимат познатите ви актьори от емблематичното скеч-шоу – „Аламинут“! Да, Робин Кафалиев, Таня Кожухарова и Атанас Бончев – Наката нямат секунда спокойствие. С тях са се забъркали и колегите им Мариела Топалова, Йоана Иванова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Яцек Янков. Те буквално разплакват публиката, не от друго, а от смях, макар на самите да им се реве.

Забранено е за зрители със смяхова алергия или слаба диафрагма (трябва много въздух, за да се издържи). И, да… който до сега не го е знаел, ще осъзнае че:

Мъжете искат секс, а жените – щастлива любов. Но в края на краищата... едните и другите правят бебе!

Режисьор е Робин Кафалиев, а постановката е на Тодор Мадолев. Не случайно художник е скулпторът Теодор Даскалов. Музиката и шумът се причиняват от тон-режисьора Явор Якимов.

Наздраве, но… да не ви се случва…