ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Нощ на ансамблите 4

19:30ч. 15.10.2020 Зала 1

ПРЕНАСОЧЕНО ОТ 14 МАЙ


Поради заповед на Министерски съвет за забрана за провеждане на масови прояви на закрито, “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4” (планирано за 11 март) се ПРЕМЕСТВА на НОВА ДАТА - 14 МАЙ!

Поради големия интерес организаторите обявяват и втора дата на събитието - 15 май 2020г. пак в зала 1 на НДК.

Закупените БИЛЕТИ за 11 март важат без презаверка за новата дата 14 МАЙ!

***********

Трите най-големи наши ансамбъла - “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин” ще разлюлеят зала 1 на НДК на 14 и 15 май!

Завладяващи български ритми, вихрени танци, пъстри фолклорни носии и повече от 150 професионални танцьори, музиканти и певци на една сцена - ще разпалят емоциите на ценителите на българския фолклор. Спектакълът НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 с трите най-големи професионални ансамбли у нас, емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство – ансамбъл „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“ ще поднесат неповторимо изживяване за всички присъстващи в зала 1 на НДК. С нова богата и разнообразна програма и след поредица изнесени спектакли през последните години (изигран пред пълни зали вече над 10 пъти - в София, Пловдив и Варна) четвъртото издание на “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ” ще е в София и се очаква да бъде още по-вълнуващо и зрелищно изживяване. На 14 и 15 май отново ще можем да се насладим на майсторството на най-добрите ни състави, съхранили българския фолклор през годините.

Билетите за НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 на 14 и 15 май 2020 г. в зала 1 на НДК от 19.30 ч. са в продажба в системата на Ticketportal.bg. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата. Билети могат да се закупят и от Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ в цялата страна.