ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА

18:30ч. 22.04.2019 Театър Азарян

„Островът на съкровищата” е вдъхновен от популярния роман на Робърт Луис Стивънсън. Режисьор на спектакъла е нашумелият млад режисьор Анастасия Събева, която заедно с осем талантливи актьори (Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Веселин Петров, Ненчо Костов, Боян Арсов, Борис Кашев,Весела Петрова) създаде на сцената на Театър Азарян „Кралят Елен” – спектакъл средица театрални награди, номинации, гостувания на престижни фестивали и многобройни признания на публиката.
Сега екипът, с няколко свежи допълнения в лицето на актьорите Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен, е подготвил за публиката ново вълнуващо приключение, този път за пирати, скрити съкровища и тайнствени острови. Всичко това е обгърнато от запомнящата се музика на Стелиан Радев, ефектни декори и много младежка енергия и настроение.
Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба. Спектакълът ще зарадва, както децата и младежите, така и за техните родители.
За екипа:
Режисьор: Анастасия Събева
Сценография и костюми:
Ивайло Николов
Ива Гикова
Хореография: Анна Пампулова
Музика: Стелиан Радев
Актьорски състав:
Михаил Сървански
Явор Вълканов
Васил Витанов
Стелиан Радев
Елена Нацариду
Августина - Калина Петкова
Елица Костова
Нено Койнарски
Димитр Несторов
Иван Станчев
Виктор Иванов
Деян Жеков
Денис Хаят
Шахин Шехзен
Със специалното участие на Христо Мутафчиев