ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА - ПРЕНАСОЧЕНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА 22 АПРИЛ

18:30ч. 22.03.2019 Театър Азарян

Класическа версия на една от най- популярните истории в света „ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА” по романа на Робърт Луис Стивънсън – предлага епични битки и екзотични морски красавици. Без претенция за модерност, режисьорът Анастасия Събева и актьорите й доказват, че класиката е винаги актуална, а сцената на театър „ Азарян” се завърта като корабен рул в неспокойни води.

Мистериозна карта попада в ръцете на младия Джим Хокинс. На какво пътуване ще го отведе тя? Колко лица имат хората и кое от тях  е истинското им лице?  Възможно ли е всичко да е заради любовта? Това са част от въпросите, които задава спектакълът.

Автентичен акустичен звук съпровожда песните на русалки и морски пирати, където „ йо-хо-хо и бутилка ром” е мантра за щастие. В ролята на капитан Флинт е  Христо Мутафчиев, който приковава с актьорско присъствие и успява да открие неочаквана страна на героя си.

Освен специалното участие на Христо Мутафчиев, актьорският състав включва младите и талантливи: Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен.
Актьорът Стелиан Радев е автор и на музиката в спектакъла.Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба. Спектакълът ще зарадва, както младежите, така и техните родители.

За екипа:
Режисьор: Анастасия Събева
Сценография и костюми:
Ивайло Николов
Ива Гикова
Хореография: Анна Пампулова
Музика: Стелиан Радев
Актьорски състав:
Михаил Сървански
Явор Вълканов
Васил Витанов
Стелиан Радев
Елена Нацариду
Августина - Калина Петкова
Елица Костова
Нено Койнарски
Димитр Несторов
Иван Станчев
Виктор Иванов
Деян Жеков
Денис Хаят
Шахин Шехзен
Със специалното участие на Христо Мутафчиев

ТОП СЪБИТИЯ

КИРИЛ МАРИЧКОВ НА 75 ГОДИНИ

20:00ч. 30.10.2019 Зала 1

МАРИО БИОНДИ

20:00ч. 18.10.2019 Зала 1

МАЙКЪЛ БОЛТЪН

20:00ч. 18.07.2019 Зала 1