ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Премиера на „Очевидната скрита истина за емоциите“, Хули Леонис

17:30ч. 14.02.2020 Клуб 1

Хули Леонис и издателство Апостроф Ви канят на премиерата на книгата „Очевидната скрита истина за емоциите“ на 14 февруари от 18:30 ч., Клуб 1, НДК. Посрещнете най-романтичния ден от годината с хубава книга, музика на живо и чаша вино!

Със специалното участие на Playback Theatre "Here and Now"

Вход свободен

Емоциите са ключът към развиването на интуитивната ни връзка със себе си, а следователно и към постигането на личен успех, щастие и любов извън рамката на чужди модели.

Готови ли сте да поемете на пътешествие към дълбините на емоционалния си свят?
Хули Леонис ни представя една различна книга. Тя е предназначена за всички, които искат да се погрижат за собствените емоции или за тези на децата си. В нея авторът съчетава своите задълбочени познания за родовата енергия с най-новите си астрологични изследвания.

Той споделя с нас каква е тайната на Венера, как да разберем женската енергия и да се свържем отново с емоционалния си свят. Защото именно през него минава пътят към собствената ни истина, който води до нашето лично щастие. А Хули Леонис ни повежда натам с уникалния си стил на поднасяне на информацията, който ни кара да се потапяме в текста с удоволствие и да го преживяваме.
Позволете си да се свържете отново с личното си щастие!