ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

„ПЕРОТО“ ПРЕДСТАВЯ УНИКАЛНИТЕ РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ КНИЖКИ, ЧАСТ ОТ ИНИЦИАТИВАТА „НАРИСУВАЙ/ НАПИШИ МИ КОЛЕДА“

9 Dec, 2016

Певицата Миленита ще отправи специален музикален подарък към всички присъстващи

На 10 декември (събота) от 18:00 часа в Литературен клуб „Перото“ ще бъде официалното представяне на уникалните ръчно изработени книжки. Тогава стартира и набирането на книгите за благотворителната кампания в полза на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

На сцената на „Перото“ ще се качи и певицата Миленита, в компанията на Иван Стилянов - китара, Волен Милчев – бас и Бонгодар Стоиков – кахон. 

В края на месец ноември Литературен клуб „Перото“ обяви коледна инициатива под надслов „Нарисувай/ напиши ми Коледа“. Всички посетители можеха да се включат, като създадат своето коледно пожелание, напишат своята коледна история и нарисуват своята коледна картичка или украса за предстоящите празници. 

Подбрани текстове и рисунки бяха включени в уникални собственоръчно направени малки книжки, а друга част от творбите се превърнаха в коледна украса на литературния клуб и станаха част от празничната атмосфера на „Перото“.

Всеки желаещ да подкрепи каузата на „Перото“ може да го направи до 21 декември, като закупи някоя от книгите, които се продават в „Перото“. Вместо нея ще получи като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предоставена на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.