ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ПУБЛИКАТА НА НОВОГОДИШНИЯ КОНЦЕРТ ЩЕ ВЛИЗА ПРЕЗ ЦЕНТРАЛЕН ВХОД НА НДК

29 Dec, 2017

Публиката на Празничния новогодишен концерт „Духът на Европа“ на 1 януари от 18:00 ч. ще влиза през Централен вход. Обновеното светло фоайе очаква гостите на събитието два часа преди началото на концерта. Събитието ще отбележи домакинството на страната ни като председател на Съвета на ЕС. То се провежда под патронажа на министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова и министъра на културата на Република България Боил Банов.

Следвайки мерките за сигурност, Национален дворец на културата напомня на своите посетители и гости, че ще преминават през проверки при влизане в сградата. В тази връзка призоваваме всички свои посетители и гости да отделят повече време и да идват по-рано на културните събития.

За улеснение на зрителите, касите на Билетен център – НДК също ще бъдат отворени от 10:00 до 16:00 часа на 31 декември и от 14:00 до 18:30 ч. в първия ден на новата година. На разположение е и новата онлайн система на НДК за резервация на билети: http://maniakino.com/npc_ws_pg_home.php.