ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

РИЧАРД БРАНСЪН ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

17 May, 2017

Светоизвестният милиардер Ричард Брансън идва за първи път в България на 19-ти Май, за да изнесе публична лекция в зала 1 на НДК, гр. София.

Ричард Брансън е популярен с всяко от многото си лица - основател на конгломерата „Virgin Group“, ексцентричен пътешественик, предприемач, милиардер, филантроп, чудесен ръководител. Започвайки първия си бизнес на 16 години, днес Ричард Брансън не случайно е смятан за символ на предприемачеството и успешния бизнес. През живота си е стартирал множество различни бизнеси и никога не се е отказвал – ако дадена бизнес идея не успее, просто преминава към следващата.

Както самият той обича да казва „Ако сте предприемач и не правите грешки, то вие не сте предприемач.“ От Virgin Atlantic през Virgin Media и Virgin Mobile, стигайки до Virgin Galactic и Virgin Unite – сър Ричард Брансън е пример, че няма нищо, което да спре човек да преследва мечтите си - да основава множество успешни бизнеси, да предприема вълнуващи пътешествия, да посвещава време на общественозначими каузи и проекти, да се събира със семейството и приятелите си на собствения си остров.

Ричард Брансън идва в България, за да вдъхнови и окуражи предприемчивите хора у нас. Посещението му е важно както за бизнеса от гледна точка на вдъхновяване и популяризиране на успешни добри практики, така и за позиционирането на България като цяло на картата на международния бизнес. Тъй като посещения на бизнесмени като Ричард Брансън обикновено водят до повишаване на инвестиционния интерес към дадената държава и възможности за нови бизнес партньорства. 

Сред основните теми на събитието ще бъдат: 

• Личният път към успеха
• Предприемачество
• Иновации
• Образование
• Устойчиво развитие на бизнеса и икономиката