ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

Билетите за 25-ия София Филм Фест #ЕСЕН са в продажба от ДНЕС!

3 Sep, 2021

От ДНЕС вече ще може да си купите билети за филмите
във фестивалната програма – онлайн и на касата на Дома на киното.
 
Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в Кино „Люмиер ”, кино „Одеон” и Sofia Summer Fest.
 
Онлайн продажби - на siff.bg/bilet– за кината„Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”.
 
ОТКРИВАНЕТО на 25-ия София Филм Фест #ЕСЕН с премиерата на филма „БРАЙТЪН 4“ е на територията на Sofia Summer Festбилети ще откриете ТУК, за „ЖЕНИТЕ НАИСТИНА ПЛАЧАТ“ билетите са ТУК, за „ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРОДАДЕ КОЖАТА СИ“ може да си купите билети ОТТУК.
 
Навсякъде за достъп може да използвате и Б И Л Е Т за К И Н О в КЕН – той важи за фестивалните прожекции, а и до края на годината за прожекциите от програмата на Дома на киното. Може да го откриете на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!
 
София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите за прожекциите на Sofia Summer Fest е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина.
 
Hobo и София Филм Фест дават още едно предимство – стигнeте  бързо, лесно и безплатно до киното, като регистрирате в приложението hobo / https://hobo.bg/#scooter / специалния промокод от своя онлайн билет, закупен от сайта на www.siff.bg.
 
Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.
 
София Филм Фест се осъществява с подкрепата на Столична община
и е част от Календара на културните събития на София.
Основни съорганизатори и партньори са Министерството на културата, ИА „Национален филмов център“ и Програма „Творческа Европа МЕДИА“ на Европейския съюз.
 
Очакваме Ви на #КИНО * #25SofiaIFF
 
София Филм Фест се организира при стриктно спазване
на всички противоепидемични мерки.