Филтър:

29

May.

Театър Азарян - Репертоар В очакване на Годо
19:30ч. 29.05.2017 Театър Азарян

„В очакване на Годо“ по пиесата на Самюъл Бекет е режисьорската версия на Деян Донков, познат на българската публика с над 40 роли в театъра. Спектакълът е вдъхновен от работата и приятелството между Деян Донков и проф. Крикор Азарян, който има формиращо значение за кариерата и артистично въображение на актьора.

30

May.

Театър Азарян - Репертоар АЗ, СИЗИФ
19:30ч. 30.05.2017 Театър Азарян

„Аз, Сизиф“ е великолепният спектакъл под режисурата и драматургията на Веселка Кунчева и впечатляващата визуална среда от сценографски идеи на Мариета Голомехова. Забележителната роля на Стоян Дойчев, вплетена във впечатляващата визуална среда и текстът, изпълняван от Леонид Йовчев, оформят този изящен спектакъл.

04

Юни.

Театър Азарян - Репертоар СЕРВАНТИНА | Гостуване на трупата Рон Лала, Испания
19:30ч. 04.06.2017 Театър Азарян

Забележителното представление навлиза в творчеството на най-великия испански писател – Мигел де Сервантес, сглобявайки различни текстове на безспорния гений на световната литература. „Сервантина“ е фиеста от кратки откъси и адаптации на някои от най-известните негови произведения, заедно с фрагменти от по-малко познати творби. „Сервантина“ е трибют към сблъсъка с блестящото, игриво, ужасно смешно и дълбоко човешко изкуство на автора на „Дон Кихот де ла Манча“.