ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА - ПРЕНАСОЧЕНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА 22 АПРИЛ

18:30ч. 22.03.2019 Театър Азарян

„Островът на съкровищата” е създаден по популярния приключенски роман на Робърт Луис Стивънсън. Освен специалното участие на Христо Мутафчиев, актьорският състав включва младите и талантливи: Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен.
Актьорът Стелиан Радев е автор и на музиката в спектакъла.

Класическа версия на една от най- популярните истории в света „ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА” по романа на Робърт Луис Стивънсън – предлага епични битки и екзотични морски красавици. Без претенция за модерност, режисьорът Анастасия Събева и актьорите й доказват, че класиката е винаги актуална, а сцената на театър „ Азарян” се завърта като корабен рул в неспокойни води.

Мистериозна карта попада в ръцете на младия Джим Хокинс. На какво пътуване ще го отведе тя? Колко лица имат хората и кое от тях  е истинското им лице?  Възможно ли е всичко да е заради любовта? Това са част от въпросите, които задава спектакълът.

Автентичен акустичен звук съпровожда песните на русалки и морски пирати, където „ йо-хо-хо и бутилка ром” е мантра за щастие. В ролята на капитан Флинт е  Христо Мутафчиев, който приковава с актьорско присъствие и успява да открие неочаквана страна на героя си.
Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба. Спектакълът ще зарадва, както младежите, така и техните родители.За екипа:
Режисьор: Анастасия Събева
Сценография и костюми:
Ивайло Николов
Ива Гикова
Хореография: Анна Пампулова
Музика: Стелиан Радев
Актьорски състав:
Михаил Сървански
Явор Вълканов
Васил Витанов
Стелиан Радев
Елена Нацариду
Августина - Калина Петкова
Елица Костова
Нено Койнарски
Димитр Несторов
Иван Станчев
Виктор Иванов
Деян Жеков
Денис Хаят
Шахин Шехзен
Със специалното участие на Христо Мутафчиев