ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ЕМА ТОМПСЪН И ВАНЕСА РЕДГРЕЙВ СА СРЕД ЗВЕЗДНИТЕ АКТРИСИ, ЧИИТО НОВИ ФИЛМИ СА В ПРОГРАМАТА НА КИНОМАНИЯ

17 Nov, 2019

Киномания ще зарадва почитателите на актрисите Ема Томпсън и Ванеса Редгрейв с премиерни за страната ни прожекции на най-новите им филми „Късното шоу” и „Г-жа Лаури и син”. В кино „Люмиер Лидл” зрителите ще гледат филмите съответно на 18 ноември от 20:30 ч. и на 25 ноември от 18:30 ч.

След бляскава 25-годишна кариера харизматичната, но уморена кралица на вечерните ток-шоу програми Катрин Нюбъри разбира, че рейтингът й главоломно пада. Добре платеният й екип, изпълнен с егоцентрични мъжкари и фрустрирани особняци, определено има нужда от женско присъствие. Точно в подходящия момент се появява дръзката Моли – очарователна млада дама, която компенсира пълната липса на професионален опит с неизчерпаем ентусиазъм и енциклопедични познания върху работата на Катрин.Напомняща донякъде на „Дяволът носи Прада”, тази очарователна комедия можем да определим като един от хитовете на годината, а Ема Томпсън отново прави изключителна роля.

Още един филм с участието на звезда от Холивуд ще гледаме на Киномания. Прекрасен, изпълнен с много хумор, „Г-жа Лаури и син” представя въздействието на една обсесивна майка върху един от най-големите британски художници на XX в. – Л.С. Лаури. Увлекателен и забавен, „Г-жа Лаури и син” предлага уникален майсторски клас по актьорско майсторство, в който Ванеса Редгрейв и Тимоти Спол се надиграват като майка и син, разделени от изкуството и амбицията.Киномания е част от Календара на културни събития на Столична община за 2019 г.

Повече информация за фестивала следете на нашата Фейсбук страница и на сайта www.kinomania.bg.

Билети за филма „Късното шоу“ може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.

Билети за филма „Г-жа Лаури и син“ може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.