ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

НДК С ВРЕМЕННО ОГРАНИЧЕН ДОСТЪП НА 07 ДЕКЕМВРИ ДО 15.00 ч.

5 Dec, 2017

Следвайки мерките за сигурност, НДК ще бъде с ограничен достъп на 07 декември 2017 г. /четвъртък/ от  08.00 до 15.00 ч. Тогава се провежда планирано международно политическо събитие на високо ниво. Това означава, че до сградата няма да се допускат външни лица в посочения часови диапазон, когато няма да работят и касите на Билетен център, както и Литературен клуб „Перото”.

Всички събития, планирани на територията на НДК на 07 декември 2017 г. след 16.00 часа, ще се състоят съгласно обявените  часове в програмата, вкл. спектакълът „Ла ла ленд” в зала 1 в 20.00 ч., представяне на книгата „Уроците на Сатурн” в „Перото” в 19.00 ч., представлението „Повече НЕ или така нареченият Бернхард” в ДНК от 19.30 ч., прожекцията на „Дъвка за балончета” от 19.30 ч. и на „Да живее България” в кино „Люмиер Лидл” от 18.15 ч.

НДК уведомява своите гости и посетители, че подобни мерки за сигурност ще важат за всички дни, в което ще се провеждат събития на най-високо ниво от календара на Българското председателство. През останалото време достъпът до основната сграда на НДК ще е свободен, но гостите и посетителите ще преминават през проверки за сигурност при влизане в сградата, вкл. при влизане в Театър Азарян, ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс и Литературен клуб „Перото”.
В тази връзка НДК призовава всички свои посетители да си отделят повече време и да идват по-рано на културните събития.

На 08 и 09 декември Централен вход няма да бъде достъпен за посетители, а достъпът до сградата ще се осъществява през вход А4. 

Поднасяме своите извинения за неудобството и разчитаме на разбиране!

За актуална информация и повече подробности следете ndk.bg