ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ В СОФИЯ, МАЙКЪЛ БОЛТЪН ЩЕ ТЪРСИ ТАЛАНТИ В АЗИЯ

17 Юни, 2019

Победителят в шоуто ще стане част от турнето на звездата

Близо месец преди да изнесе дългоочаквания си концерт в зала 1 на НДКМайкъл Болтън обяви ексклузивно, че стартира ново шоу за таланти в Азия. Новината бързо обиколи всички новинарски сайтове и стана повод за истинско вълнение в най-населения континент на Земята.

Болтън разкрива, че състезателите, които ще бъдат избрани, ще са наистина талантливи и уникални – „очакват ги много задачи и предизвикателства, което ще им помогне да се подготвят за истинска кариера в музикалния бизнес. Това ще бъде невероятна възможност и огромен опит за всички тях“, споделя Болтън. Победителят ще стане и част от турнето на звездата. За водеща на шоуто Болтън се доверява на филипинската певица и актриса Морисет Амон, която е истинска тийн сензация.

Междувременно обратното броене до концерта на Майкъл Болтън в зала 1 на НДК вече започна. На 18 юли българската публика ще може да се наслади на изпълненията на живо на една от най-големите звезди на световната сцена, секссимвол и уникален поп изпълнител, белязал няколко поколения фенове на музиката.

Билети за концерта на Майкъл Болтън можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.