• Милко Диков взе голямата награда в 46-тата национална изложба на българската карикатура

 • УЧЕНИЦИ ОТ 15 УЧИЛИЩА ПО ИЗКУСТВА В СТРАНАТА С ОБЩА ИЗЛОЖБА В НДК

  На 21 юли 2021 г. от 18:00 ч. в Арт галерията на НДК ще бъде открита изложба, в която участват със свои произведения ученици от 15 училища по изкуствата от цялата страна от VIII до XI клас. Тогава ще бъдат връчени и грамотите на наградените ученици в Националният младежки конкурс за изящни, приложни изкуства и дизайн. Настоящото му 17-то издание се организира съвместно от Министерството на културата и Националния дворец на културата, който е и традиционен домакин на събитието.

 • 46-ТАТА НАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА НА БЪЛГАРСКАТА КАРИКАТУРА ЩЕ СЕ СЪСТОИ ПРЕЗ ЮЛИ В НДК

  Секция „Карикатура” към Съюза на българските художници и Национален дворец на културата представят „46-та национална изложба на българската карикатура“, която ще се проведе между 15 и 30 юли 2021 г. във фоайе Запад на НДК.

 • 40 ГОДИНИ НДК

  На днешната дата през 1981 г. е открита зала 1, а през октомври и останалата част на НДК. 40 години по-късно - вие сте НДК! Липсвате ни!

 • ПРЕНАСОЧЕНИ СЪБИТИЯ В ЗАЛА 1

  Тук актуализираме своевременно информацията за новите дати на пренасочените събития в зала 1. Ако има събитие в зала 1, от което се интересувате, но не го намирате в настоящия списък, за него все още няма конкретна информация или се очаква в скоро време такава да се появи. Ако имате нужда от повече информация по конкретни казуси, подробности за билети и други детайли, свързани със събитието, ви приканваме да се обръщате директно към неговия организатор.

Представяне на проект за изпълнение на Brutal Honesty
19:00ч. 24.07.2021 ДНК - пространство за съвременен танц и пърформанс
ПАРЕН КАША ДУХА
20:30ч. 25.07.2021 Лятна сцена Нов Театър – НДК

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

КАЛЕНДАР
ВСИЧКИ СЪБИТИЯ