• Концертът LED ZEPPELIN SYMPHONIC с нова дата през септември

 • ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА "ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА"

  Някои важни неща за представленията: ⭐️ Вратите отварят в 19:00 часа за вечерните представления и в 14:00 часа – за следобедните. Моля, елате навреме, за да заемете спокойно местата си! Влизането след началото на спектакъла, до антракта му, НЯМА да бъде възможно, поради естеството на представлението.

 • „Фантомът на операта” пристигна с Боинг

  Боинг 747 – Freighter, най-големият карго самолет в света, донесе до София декорите на „Фантомът на операта”. Той беше необходим да пренесе стотици тонове товар с декори, техника, реквизит на една от най-мащабните продукции, идвали някога у нас. „Фантомът на операта” ще се играе в цели 14 представления в рамките на 10 дни от 11 до 21 април в зала 1 на НДК.

 • 230 костюма се сменят на сцената на „Фантомът на операта”

  Най-мащабната продукция, идвала някога у нас, пристига в София от 11 до 21 април в зала 1 на НДК. Цели 14 представления на „Фантомът на операта” бяха разпродадени за дни. Поради огромния интерес на публиката, в продажба бяха пуснати допълнителни билети.

 • НАЦИОНАЛНИЯТ ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА Е С НОВО РЪКОВОДСТВО

  След успешно проведените конкурси за трима представители на държавата и двама независими членове на Съвета на директорите на Национален дворец на културата – Конгресен център София ЕАД, днес в Търговския регистър бяха вписани имената на Андрияна Петкова, Десислав Данов и Нина Найденова като представители на държавата. Предишната седмица бяха вписани имената на Иванка Веселинова и Надя Миронова – като независими членове на Съвета.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

КАЛЕНДАР
ВСИЧКИ СЪБИТИЯ