ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

Дмитрий Назаров и Олга Василиева излизат заедно на сцената в първото им европейско турне

5 May, 2023

Народният артист на Руската федерация Дмитрий Назаров и заслужената артистка на Русия Олга Василиева в нова постановка "L’amour-Мур или держава набекрень" - европейско турне 2023"
 
Доскорошните артисти от Московския художествен театър "А.П.Чехов" Дмитрий Назаров и Олга Василиева отново излизат заедно на сцената в първото им европейско турне, след като напуснаха Русия, в постановка за любовта и живота, за днес и за утре - "L'amour-Мур или держава набекрень". 
Дмитрий Назаров е един от най-любимите съвременни съветски и руски театрални и киноартисти, също и телевизионен водещ. Народен артист на Руската федерация. Три пъти е бил номиниран за националната премия "Златна маска". Филмографията му включва повече от 40 роли в игрални филми и телевизионни сериали, в това число един от любимите не само в Русия, но и в чужбина сериал "Кухня", където той играе главния готвач Витя Баринов. Печелил е наградата "Кристален Турандот" за най-добра мъжка роля. Заемал е официалния пост на Главния Дядо Мраз на Русия с резиденция във Великий Устюг, водил е популярното предаване "Кулинарен дуел" по НТВ.
На 13 януари 2023 г. е уволнен от Константин Хабенски от МХТ "А.П.Чехов" заедно със съпругата си Олга Василиева. Дмитрий Назаров редовно се изказваше против войната и често записваше клипчета, в които четеше антивоенни стихове.
На сцената в дует с него ще е съпрутата му - заслужената артистка на Руската федерация Олга Василиева, "изпълнителка с бесен темперамент и обаяние", която също има изиграни десетки роли в МХТ "А.П.Чехов", както и се е снимала във филмите "Тобол", "Барханов и неговите телохранители", сериалите "Кухня" и "Предизвикателство". Двамата ще излязат заедно пред зрителите и ще играят самите себе си - двама души, които се нимарит в сложна жизнена ситуация.
"L’amour-Мур" е новата програма на двамата артисти, пълна с харзимата и магическото обаяние на Дмитрий Назаров и ураганната енергия на Олга Василиева. От театралната сцена зрителят ще чуе авторските стихове и басни на Назаров,популярни музикални шлагери и романси в изпълнение на звездната двойка (на руски и на френски), искрящи и разпалващи настроението танци на двойката и, разбира се, пълни с чувство за хумор, ирония и сатира размишления за живота ни сега. Постановката вече мина с пълен успех и при пълни зали осем пъти в Израел и Кипър и сега пристига у нас в рамките на голямото европейско турне.
Елате и подкрепете любимите си артисти!
Представлението трае 90 минути.