ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

Концертът на Роландо Вийязон се пренасочва за 6 май 2023

16 Dec, 2022

Концертът на световноизвестния тенор Роландо Вийязон със Софийската филхармония и маестро Найден Тодоров, в рамките на Новогодишния музикален фестивал на 22 декември в зала 1 на Националния дворец на културата, се пренасочва поради заболяване на артиста, на когото се наложи да откаже и голямата Коледна гала във Виена.

Добрата новина е, че въпреки натоварения си график, Вийязон вече потвърди датата 6 май 2023 г. за своята първа среща с българската публика.

Всички закупени билети важат без презаверка.

Ако нямате възможност да посетите концерта на новата дата можете да върнете билета си до 1 февруари 2023 на мястото, от което сте го закупили.

В случай че покупката е онлайн от сайта на Ивентим:
с кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим, или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили;
с наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка, или върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

В случай че покупката е онлайн, с кредитна карта от сайта tickets.ndk.bg ,следва да изпратите билетите до Билетния център на НДК или да ги върнете лично. Сумата ще бъде възстановена до 7 работни дни по картата или веднага на място.

Като компенсация за причиненото неудобство притежателите на билети за
Оперната гала с Роналдо Вийязон могат да ползват 20% отстъпка при закупуване на билети за Празничния новогодишен концерт на 1 януари 2023 г.

Благодарим за разбирането!