ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

ЛЕТЕН ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ “ПОД ЗВЕЗДИТЕ”

28 Юни, 2023

“ПОД ЗВЕЗДИТЕ”
     
В началото на месец Юли, 2023 г. “Нов Театър” НДК http://newtheatre.bg/ открива своята ЛЯТНА СЦЕНА (300 седящи места) със съдействието и подкрепата на Столична община и Министерство на културата.    
    
Любителите на театралното и музикално изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София.  Известни творци – актьори , режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади таланти, обединяват усилията си в създаването на ЛЕТЕН ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ  “ПОД ЗВЕЗДИТЕ”. Ще можете да гледате “ВОЙНА ЗА МИР” по текстове от "Великият диктатор", "Тънка червена линия" и " На Западния фронт нищо ново", да чуете на живо група “ТЕРПЕНТИНА” с участието на актьора Иван Юруков, да се насладите на чудесната атмосфера в джаз-операта от Любомир Денев – „ВЕЧЕРЯ В МАНХАТЪН” с режисьор Бойко Илиев, чийто втори спектакъл на фестивала представя историята за певицата Леа Иванова - “Седемте живота на Леа” от Роси Русева. Театрално-музикалният жанр е представен и от „Кекс вместо с...екс” по текстове на Роси Русева и „Част от колекция” по текстове на Димитър Воев, а за любителите на моноспектаклите на сцената ще се превъплъти Яна Огнянова в „Жената е странно животно” от Здрава Каменова. Част от спектаклите са с вход свободен. Заповядайте и добре дошли на Летния фестивал „Под звездите” на Лятна сцена „Нов театър” НДК!

Представленията и музикалните концерти са от 21.30 часа.

Билети на Билетен център НДК /029166300 и 029166400 и на  КАСА в деня на представлението 02 / 4263956 и онлайн на https://www.tickets.ndk.bg/