ОБРАТНО КЪМ НОВИНИ

Първи Международен Цирков Фестивал "Златен Кон"

26 Юни, 2023

Стефани Арт и Голдън Хорс Продъкшън с гордост представят Международен цирков фестивал "Златен кон"! За първи път в България 2 различни спектакъла ще се състезават за приз - Златен, Сребърен и Бронзов кон!

ПРОМО ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ ДО 01.07 - ЗА НАЙ-ВЕРНИТЕ ФЕНОВЕ НА ЦИРКОВОТО ИЗКУСТВО.

От 28.09.2023 до 01.10.2023 зала 1 на НДК ще се превърне в арена на най-добрите циркови артисти от цял свят.

Изпълнители от Перу, САЩ, Франция, Италия, Виетнам, Монголия, Казакстан, Узбекистан, Киргистан, Испания, Швейцария, Гърция, Кения, Австрия, Италия и България ще демонстрират феноменалните си способности и ще покажат невиждани у нас циркови номера в две конкурсни програми. 

Продължителността на един спектакъл е 2 часа. Очакват Ви незабравими емоции. 

Енергия, плам и майсторство, граничещо с магия! На сцената ще препускат коне. Папагали ще летят над публиката. Циркови артисти, носители на Гинес за пръв път в България! Рисковани каскади, постижения на границата на човешките възможности, главозамайващи атракции във въздуха и на манежа, сензационно илюзионно шоу, световноизвестни клоуни и още, и още и още...


И това не е всичко: представително жури от световни циркови експерти от десет страни, с председател на журито на комисията Нешка Робева, ще оценява участниците и ще връчи наградите "Златен кон", "Сребърен кон" и "Бронзов кон" на грандиозен Гала спектакъл на 01.10.2023 от 19:00 ч. 

Не пропускайте шанса да видите и почувствате магията на ЦИРКА!


Организатор на събитието е "Голдън хорс продъкшън" ЕООД