ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

BEST OF FRENCH MUSICALS GALA

20:00ч. 29.02.2024 зала 1

Best of French Musicals Gala - този уникален концерт ще събере на едно място най-популярните звезди от френския мюзикъл, чиито гласове обещават на феновете буря от емоции. Галаконцертът ще представи на публиката мелодии от любими изпълнения, превърнали се в световни хитове. След разпродадени представления в Азия в продължение на шест години, шоуто пътува до градове в Европа.


Деймиен Саргу (Ромео, Ромео и Жулиета)/ Damien Sargue (Romeo, Romeo et Juliette)

• Анджело дел Векио (Квазимодо, Нотр Дам дьо Пари)/Angelo del Vecchio (Quasimodo, Notre Dame de Paris)

• Лоран Бан (Гренгоар, Нотр Дам дьо Пари)

• Джан Марко Шиарети (Дон Жуан, Моцарт Рок операта)/ Gian Marco Schiaretti (Don Juan, Notre Dame de Paris)

• Микеланджело Локонте (Моцарт, Моцарт рок операта)/ Mikelangelo Loconte (Mozart, Mozart l’Opera Rock).

Елхаида Дани (Есмералда, Нотр Дам дьо Пари) / Elhaida Dani (Esmeralda, Notre Dame de Paris)

 

 

 

Френските мюзикъли без преувеличение са феномен! Notre Dame de Paris, Romeo et Juliette, Mozart the Opera Rock, Starmania, Les Miserables са известни по целия свят. Тези изпълнения бяха гледани от повече от петдесет страни, а броят на зрителите надхвърли двеста милиона. Само Notre Dame de Paris се представи в две дузини страни, превръщайки се в най-популярния френски мюзикъл на всички времена, многократно включен в Книгата на рекордите на Гинес.

 

Гала концертът «Най-доброто от френските мюзикъли» е задължителен за всички музикални фенове. Това е възможност да откриете най-красивите песни от френски мюзикъли, изпълнявани от най-големите звезди в този жанр.