ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Daniel Sloss live in Bulgaria

20:00ч. 08.06.2023 зала 1

Британската стендъп звезда -  Daniel Sloss с 2 шоута в България през 2023

Един от най-популярните и харесвани стендъп комедианти от Великобритания – Daniel Sloss идва за трети път в България по покана на Иван Кирков и продуцентската компания Comedy.bg.
8 юни, София – Зала 1 НДК
9 юни, Варна – Фестивален и Конгересен Център

Daniel Sloss е гостувал у нас на сцената на Комеди Клуба през 2017 и 2018 г. като гост по време на Фестивал на комедията.
През 2023 г.  в най-новото му турне, на което представя комедийното шоу (comedy special) CAN’T ще бъдат включени и две шоута в България – в София и Варна.

Шотландецът  започва  да  се  занимава  със стендъп, когато е едва на 16 години и се превръща в един от най-бързоразвиващите се комедианти с множество участия  в редица токшоута и  турнета в Европа и САЩ .  Daniel има 5 стендъп спешъла в Netflix и HBO.

През 2022 г.  Comedy.bg  отбеляза 10 години  от създаването си. Това е първата крачка към развитието на стендъп комедията в България. Благодарение на компанията у нас са гостували едни от най-големите световни стендъп звезди като Луи Си Кей, Джими Кар, Еди Изард, Джон Клийз от Монти Пайтън, Стивън К. Амос и други.