ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

Балет на лед на Санкт Петербург - "Лебедово езеро"

20:00ч. 11.12.2022 Зала 1

Уважаеми клиенти,
На 12.10.2021 в 18:52 ч. получихме следното съобщение от организатора на Балет на лед на Санкт Петербург - ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО, ФАЙВ ПРОДАКШЪН ТИЙМ ООД:

„Здравейте,
Спектаклите на Балет на лед Спящата красавица и Лебедово езеро предвидени за 4 и 5 декември 2021 година ще се проведат на 10 и 11 декември 2022 година.

Промяната на датите се налага във връзка с наложените противоепидемични мерки у нас и по света.

Билетите закупени до момента за всички представления нямат нужда от презаверяване и важат за новите дати през 2022 година.

Ще се видим отново на 10 и 11 декември 2022 в пълната зала 1 на НДК, както е било винаги на това вълшебство на лед.“

 
Процедура за връщане на билети :
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.