ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ПАРЧЕНЦА ОТ СЛЪНЦЕ И ОБЛАК по Пол Зиндел

19:30ч. 26.05.2023 Нов Театър - НДК

ПАРЧЕНЦА ОТ СЛЪНЦЕ И ОБЛАК
 
Животът на една майка и двете й дъщери прилича на късчета счупено стъкло. Но става чудо! От парченцата се ражда диамант, който осветява пътя на хората към бъдещето. С любимите актриси на българската публика Клара Армандова и Роси Русева, очарователната Велизара Сърчаджиева и един от любимите актьори Дидо Мачев!
Подарете си "Парченца от слънце и облак", защото не е нещо, което може да ви се случи често! Не трябва да пропускате възможността да се докоснете до тази изключителна сценична творба! https://eurocom.bg/show/delnici/15766… Вълнуващата история на едно семейство, което се бори да оцелее!
Бившата танцьорка Беатрис (Клара Армандова - 'Рицарят на бялата дама", "Приказки с шапки", "Бъди благословена") живее с двете си дъщери Рут (Кристина Славчева) и Тили (Велислава Сърчаджиева - "Това съм аз, това си ти") и наемателката Нени (Дидо Мачев - "Стъклен дом", "Летете с Росинант") в къща, която преди години е била склад за зеленчуци. Тяхното битие е вихър от страсти, които напомнят на нашите и точно в момента, когато мечтите на героините изглеждат непостижими, се ражда едно прозрение, което разнищва причините за разпада на техния живот и озарява като самотен лъч светлина възможността парченцата стъкло да станат едно цяло.
Творчески екип
Превод и сценична версия: Клара Армандова https://www.facebook.com/claraarmandova
Музика: Добромир Кисьов
Сценография: Николай Ангелов
С участието на актьорите: Клара Армандова, Кристина Славчева, Велизара Сърчаджиева, Дидо Мачев

ТОП СЪБИТИЯ