ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

ПОКЛОН, ЧУПКА, ПОКЛОН от Милена Маат

19:30ч. 31.05.2023 Нов Театър - НДК

Академия Маат и Камбана арт представят:
 
ПОКЛОН ЧУПКА ПОКЛОН
моноспектакъл на актрисата Екатерина Казакова
сценарист и режисьор Милена Маат
композитор: Надежда Митева
вокал, спонтанно пеене: Доля Новачкова
гост актьори: Моника Златева, Филип Гуляшки и Алекс Шушков, Михаил Петров и Ивомир Игнатов  - Кени
мултимедия: Николай Иглев, Иван Геогриев
оператори: Владимир Андонов и Алекс Шушков
 
Какъв е светът тук и сега през погледа на един извънземен изследовател на Земята, който си задава важни въпроси и чрез отговорите им сглобява пъзела на своята експедиция – в какво се крие смисъла на човешкото съшествуване.
Спектакълът акцентира на особено важната роля на комуникацията, превърната в последно време в Ахилесова пета. Интересната гледна точка на автора и режисьора Милена Маат, пресъздадена с много хумор от актрисата Екатерина Казакова, провокират размисъл върху преходността на съществуването ни, осъзнаване на силата на малкият голям човек, който може да позволи на Времето да бъде негов пътеводител, но и да изиграе важна роля в опазването на Вселенската хармония.
Актрисата Екатерина Казакова, която познаваме от големия екран, в ролята на Ана от филма „Жените наистина плачат“ на тандема Весела Казакова и Мина Милева, вече тридесет години работи в сферата на социалният театър, използвайки нестандартни театрални похвати в спектаклите си.  www.katia.kambanaart.com
Милена Маат е основател и ментор в “Академия Маат” и училище “Кондора- Мелхезедек”. Повече от тридесет години тя създава и води проекти за личностно, духовно и бизнес израстване и усъвършенстване от нова генерация, които промениха представата за личностно развитие и откриха нови хоризонти пред търсещите.
www.milenamaat.com