ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ

19:30ч. 28.07.2021 Лятна сцена Нов Театър – НДК

СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ!

Мюзикъл

Имаш ли голяма мечта? Сърцето ти бие ли лудо за нея?

Ако отговорът е “Да” не чакай нито секунда повече - излез и завладей света, защото той принадлежи на онези, които не се отказват от мечитте си НИКОГА!

"Сбъдни мечтата си!" е история, разказана със средствата на мюзикъла, която по забавен начин ни представя света на новото - различно поколение - нашите прекрасни, талантливи и упорити деца, които са готови да се борят и преследват мечтите си докрай!


Очакваме ви на 28-ми юли (сряда) от 18:00 и 20:00 часа на сцената на НОВ ТЕАТЪР НДК, за да споделяме и сбъдваме мечти заедно!

Заповядайте!

********************************************

Адаптация и постановка: Христина Ангелова

Вокален педагог: Даниела Станкова

Хореограф: Боряна Иванова

Музикално оформление: Самуел Ефтимов

Асистенти: Марина Драгомирецкая, Петър Петров и Десислава Бозукова

Участват деца-артисти от Star Camp 2021

********************************************

28.07.2021

18:00 и 20:00 ч.

Нов театър НДК

Билети на касите на Билетен център НДК и онлайн на www.bit.ly/2To6caL

********************************************

От 2014 г. до сега екипът на училище за певци “D Stars” е организатор на уникален по рода си Летен лагер за талантливи деца “Star Camp”. В рамките на само 10 дни сред природата, деца от 7 до 18-годишна възраст биват подготвяни вокално, актьорски и хореографски, създавайки завършен музикално-сценичен спектакъл - мюзикъл, в който участниците, освен като актьори, участват и в цялостното създаване на крайния продукт – с идеи в сценария, в сценографията и др.

Сред заглавията, поставяни по време на лагера са „Снежната кралица“ – 2015 г., „Синята птица“ – 2016 г., „Малки фантазии за малкият принц” – 2017 г., “Царството на лъва” – 2018 г. и “Да пеем! Let Us Sing!”, игран в НДК, зала 11 през септември 2019 г.


В началото на 2019 г. по мотиви от “Царството на лъва” в зала “България” бе поставен и съвместен концерт-спектакъл с участието на възпитаниците на Училище за певци „D Stars” и НФХ "Светослав Обретенов", Камерен оркестър на Софийската филхармония и Детския филхармоничен хор.

ТОП СЪБИТИЯ