ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

СТЕНЛИ

20:00ч. 13.10.2022 зала 1

Станислав Сланев – Стенли е глас, който никога няма да объркаш с друг. Нито ще можеш да определиш само с една дума. Но обезателно ще забъркаш рок, ню-уейв, експеримент и романтика в едно. Не могат да се забравят песните “ Бъди какъвто си”, „Оловният войник“ , “Жулиета”,“Любовта ,без която не можем“,“Нашият град“,
”Обсебен“,“Стар парфюм“,“Пътят към храма“ и много, много други, които с неговия неподражаем глас, емблематична бяла коса и китара се превърнаха в класика и придобиха статут на запазена марка и гаранция за качество и стил. Вече 40 години с различни формации или соло певецът и композитор Стенли не спира да концертира пред многобройната си вярна публика, съчетавайки най-доброто от електронния звук и китарни рифове, обгърнати от харизматичния му глас.
Всичко най-добро от своето 40 годишно  творчество, Стенли в съпорт с групата си ще поднесе по един специален начин на 13 октомври в зала 1 на НДК  със страхотен концерт от мултимедиен перформънс, сценография и шоу, което само той може да сътвори за своята публика!