ОБРАТНО КЪМ СЪБИТИЯ

НИНА Танцов спектакъл

20:00ч. 05.12.2022 зала 1

Танцовият спектакъл на PRJCT360 “НИНА” е завладяваща история за обикновено
момиче, поставено пред избора - да продължи да играе по правилата и да посрещне невзгодите, пред които животът я изправя ИЛИ да отмъсти на съдбата и да вземе всичко в ръцете си на всяка цена. Любов, ревност, престъпление, покаяние. Всичко това и още много изненади крие шоу - спектакълът “НИНА”.

Зрителите ще бъдат пленени от неочаквани сюжетни обрати, детективски
разследвания, любовни истории и ослепителни картини на холивудски живот.
Спектакълът ще ви пренесе в бляскавата атмосфера на Бродуейско кабаре с
присъщите му елементи на разкошни костюми, феноменална музикална селекция и стилни танцови изпълнения.

Хореографският състав на PRJCT360 се състои от трима души, работещи в различни танцови направления - Росица Терзийска (Класически и Джаз Техники, Джаз Фънк, Контемпорари хореография), Симона Георгиева (Хип-Хоп и Ърбан хореография) и Васил Золумов (Хип-Хоп, Ърбан и Съвременна хореография ). Всеки от тях е изключителен професионалист в областта си с богат опит на изпълнение и разработване на уникални танцови постановки, концерти и музикални клипове.

Авторската хореография на шоу-спектакъла “НИНА” ще изуми и най-взискателния зрител с енергични, масови номера, нежни дуети и акробатични сола. За да се пренесем в бляскавата епоха, още позната като “Джазовата Ера” напълно, костюмите за спектакъла са авторски и са дело на Никола Флоридов. С иновативния си творчески подход, той съумява да създаде мост между декадентската атмосфера на “Великият Гетсби” и съвременните течения в модата.

Спектакълът “НИНА” на PRJCT 360 е най-мащабното танцово шоу, което някога е
правено в България! Това зрелище е истински пир за сетивата, което ще ви държи в
напрежение от първата минута и няма да ви пусне до самия край!